De bouw is begonnen!

De Mergelier is een boek in wording over een opstartend B&B in het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland. Vriendschap en romantiek, spanning én ontspanning: de bewoners en hun gasten maken het allemaal mee.

Inmiddels zijn de voorbereidingen afgerond, plannen zijn gesmeed en de fundering is gelegd. Het is bijna tijd om De Mergelier tot leven te wekken en jullie te laten kennismaken met gastvrouw Noor. Maar graag nog wat geduld, er wordt volop geschreven en getekend, getimmerd en gezaagd.

De architectuur van De Mergelier was ingewikkeld en bestond uit meerdere bouwstijlen. Uiteindelijk koos ik voor één genre, namelijk dat van een feelgood roman. De wereld kan wel iets positiefs gebruiken, toch?

Ik word hierin gesteund door Giovanna Jansen, schrijfcoach van Over Schrijven Gesproken. Fantastisch dat zij tijd en energie voor me vrijmaakt om me door het fascinerende schrijfproces heen te loodsen.

En geweldig dat jullie zo meeleven. Dank!

Maar nu moet ik weer aan de slag, ze wachten op me.
* strekt haar vingers *

Liefs,
Mar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s